Атомска бања Горња Трепча пуна туриста 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Атомска бања Горња Трепча пуна туриста
Trenutno na sajtu: 468       |       Podeli:
25.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Здрав човек има хиљаду жеља ,а болестан само једну - да оздрави. Зато Атомску



бању у Горњој Трепчи , у којој вековима извире здравље,посећује хиљаде оболелих. Узевши у обзир повољне климатске чиниоце и нетакнуту природу у којој је бања смештена, може се рећи да је идеално место за боравак сваког човека свакодневно излолженог стресу и штетним утицајима из ваздуха, воде, хране.Повратак природи је исконска тежња све већег броја људи,а овај еколошки бисер пружа могућност њеног остварења.

Окружена шумовитим брдима и планинама, ова јединствена бања представља посебну оазу мира. Извори из којих извире лековита цезијумска и литијумска вода, довољни су разлози да ове сезоне туристи из Русије буду најбројнији.

„Пре пет година мом сину су дијагностиковали мултиплу склерозу, од тадфа долазимо два пута годишње. Вода заиста зауставља ширење болести”, причају туристи из Русије.

Захваљујујћи ваучерима министарства туризма, ове године све је већи број домаћих гостију који одмарају у бањама широм Србије.

И у овој бањи неопходан је ПЦР тест, а епидемијске мере максимално се поштују.

Судећи по резервацијама у мају којих је око 5 хиљада, ова сезона ће по свој прилици бити рекордна, по броју посетилаца у Атомској бањи.

ГЗС

Прилог емитован у централном двневнику, Тв Курир:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Banja gornja trepča turistio domaci strani rusi puni kapaciteti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.980.367 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)